AVÍS LEGAL

Aquesta pàgina Web és propietat de AMPA CEIP SAGRADA FAMÍLIA amb NIF nº G58557661 i domicili a C/ Sardenya 343 08025 Barcelona ( BARCELONA ) i Inscrita en el Registre Mercantil de ……/../…….  en el Tom ……… Llibre …….. Inscripció ……... (o, alternativament, registre especial o nombre d'autorització)

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti'ns en l'e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com a estrangers que utilitzin aquesta Web.

L'accés a la nostra pàgina Web per part de l'USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D'ÚS vigents al moment de l'accés, que preguem llegeixi detingudament. L'USUARI al moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i es sotmet expressament a les condicions generals d'ús del mateix. Si l'usuari no estigués d'acord amb les presents condicions d'ús, haurà d'abstenir-se d'utilitzar aquest portal i d'operar per mitjà del mateix.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis i, fins i tot, suprimir-la de la Xarxa així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

 

*A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL*

Tots els continguts, textos, imatges, marques i codis font són de la nostra propietat o de tercers als quals s'han adquirit els seus drets d'explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L'usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret pertanyent al seu titular.

 

*B. CONDICIONS D'ACCÉS*

L'accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre.

L'enviament de dades personals implica l'acceptació expressa per part de l'USUARI de la nostra política de privadesa.

L'usuari ha d'accedir a la nostra pàgina Web conforme a la bona fe, les normes d'ordre públic i a les presents Condicions Generals d'ús. L'accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l'usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.
Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres pàgines web als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web pugui posar a la seva disposició, li comuniquem que quedem eximits de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d'aquestes pàgines web, alienes a la nostra empresa, per part de l'usuari.

 

*C. POLÍTICA DE PRIVACITAT*

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de AMPA CEIP SAGRADA FAMÍLIA i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privadesa de l'Usuari a tot moment i de no recaptar informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privadesa en relació amb les dades personals que recaptem, explicant-li:

 * Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
 * Para quines finalitats recaptem les dades que li sol·licitem.
 * Quin és la legitimació per al seu tractament.
 * Durant quant temps els conservem.
 * A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
 * Quins són els seus drets.

1. RESPONSABLE: veure dades a l'encapçalament.

2. FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ dels tractaments de les dades enviades a través de:

 * _Formulari de Contacte._

Finalitat: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar a les seves sol·licituds d'informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, inclusivament per mitjans electrònics (correu electrònic, SMS, whatsApp), si marca la casella d'acceptació.

Legitimació: El consentiment de l'usuari en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i en marcar la casella d'acceptació d'enviament d'informació.

Conservació: Una vegada resolta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament, i en cas d'haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa dels mateixos.

 * _Enviament de correus electrònics._

Finalitat: Contestar a les seves sol·licituds d'informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes.  En cas de rebre el seu Currículum Vitae, les seves dades i CV podran ser incorporats a les nostres bases de dades per participar en els nostres processos de sel·lecció presents i/o futurs.

Legitimació: El consentiment de l'usuari en sol·licitar-nos informació a través de l'adreça de correu electrònic o enviar-nos el CV.

Conservació: Una vegada resulta contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En cas de rebre el seu CV, les seves dades es podran conservar durant 1 any màxim per a futurs processos de sel·lecció.

*Obligació de facilitar-nos les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho.*

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o si s'escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessaris per gestionar les seves sol·licituds, donar-li d'alta com a usuari i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no ens les facilita, no podrem atendre-li correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.
En tot cas, ens reservem el dret a decidir sobre la incorporació o no de les seves dades y demés informació a les nostres bases de dades.

3. DESTINATARIS DE LES SEVES DADES.

Les seves dades són confidencials i no es cediran a tercers, tret que existeixi obligació legal.

4. DRETS EN RELACIÓ AMB LES SEVES DADES PERSONALS.

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s'hagi atorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d'aquest consentiment condiciona l'execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.
Igualment, pot exercir els següents drets:

 * Sol·licitar l'accés a les seves dades personals o la seva
   rectificació quan siguin inexactes.
 * Sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades
   ja no siguin necessàries per a les finalitats pels quals van ser
   recollides.
 * Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades
   circumstàncies.
 * Sol·licitar l'oposició al tractament de les seves dades per motius
   relacionats amb la seva situació particular.
 * Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos a la
   normativa.
 * Altres drets reconeguts a les normatives aplicables.

_On i com sol·licitar els seus Drets_: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades a l'apartat A), indicant la referencia “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.
En cas de divergències amb l'empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades (www.agpd.es).

5. SEGURETAT DE LES SEVES DADES PERSONALS

Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que hem adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats.

6. ACTUALITZACIÓ DE LES SEVES DADES PERSONALS

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en elles, en cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes.

No ens fem responsables de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.
La present Política de Privadesa pot ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixi a la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d'aquesta Web.

 

*D. RESPONSABILITATS*

En posar a la disposició de l'usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació del mateix, així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d'alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l'usuari.
No garantim que la disponibilitat del servei sigui contínua i ininterrompuda.

L'USUARI té prohibit qualsevol tipus d'acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots o programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L'USUARI assumeix tota la responsabilitat derivada de l'ús de la nostra pàgina web.

L'USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d'ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l'exclusió de l'error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.

 

 

CONDICIONS D’ÚS

 

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA informa que és titular del lloc web www.ampasagradafamilia.cat. D'acord amb l'exigència de l'article 10 de l'esmentada Llei, APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA informa de les següents dades:

El titular d'aquest lloc web és APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA, amb CIF G58557661 i domicili social a SARDENYA 343 08025, BARCELONA, inscrita al Registre d'associacions, amb numero d'inscripció CIF G58557661. La direcció de correu electrònic de contacte amb l'empresa és: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació, accés i ús pel lloc web d'APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA confereix la condició d'usuari, per la que s'accepten, des de la navegació pel lloc web d'APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA, totes les condicions d'ús aquí establertes sense perjudici de l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment legal segons el cas.

El lloc web de APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA proporciona gran diversitat d'informació, serveis i dades. L'usuari assumeix la seva responsabilitat en l'ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s'estendrà a:

  • La veracitat i licitud de les informacions aportades per l'usuari en els formularis facilitats per APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA per a l'accés a determinats continguts o serveis oferts pel web.
  • L'ús de la informació, serveis i dades ofertes per APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA contràriament a allò disposat per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l'ordre públic, o que de qualsevol altre forma pugui suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

POLÍTICA D'ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT

APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA no es fa responsable del contingut dels llocs web als que l'usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts al seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d'altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués patir l'usuari.


MODIFICACIONS

APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web. Tant pel que fa als continguts del lloc web, com en les condicions d'ús. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran d'obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades a la web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors.


PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA informa als usuaris del seu lloc web que les dades personals recollides per l'empresa, mitjançant els formularis situats en les seves pàgines, seran introduïdes en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA, amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts.

Així mateix, APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA informa de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a l'adreça: SARDENYA 343 08025, BARCELONA.

Mentre l'usuari no comuniqui el contrari a APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA, aquesta s'entendrà que les seves dades no han estat modificades, que l'usuari es compromet a notificar APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA qualsevol variació i que APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA té el consentiment per utilitzar a fi de poder fidelitzar la relació entre les parts.


PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA per si mateixa o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA. Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l'ordenament jurídic espanyol, serà d'aplicació tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

Tots els drets reservats. En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització d'APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA.

L'usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat d'APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA. Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui únicament i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L'usuari haurà d'abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a les pàgines d'APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA.


ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA es reserva, així mateix, la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda del seu lloc web i continguts o per l'incompliment de les presents condicions.

La relació entre l'usuari i el prestador es regirà per la normativa vigent i d'aplicació en el territori espanyol. De sorgir qualsevol controvèrsia les parts podran sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària complint amb les normes sobre jurisdicció i competència al respecte. APA CEIP ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA té el seu domicili a BARCELONA, Espanya.