Quidditch

Al llibre i pel·lícula:

Quidditch és el nom d’un esport practicat pels personatges de la sèrie de novel·les Harry Potter, escrites per J. K. Rowling. El practiquen estudiants de col·legis com el Hogwarts de Màgia i Bruixeria i seleccions de tots els països. La característica principal és que es juga volant sobre escombres màgiques.

La durada d’una trobada de Quidditch és impredictible i indefinida. El joc acaba quan la snitch daurada ha estat atrapada per algun dels jugadors. Mentrestant, el joc segueix.

Les puntuacions són de deu punts per cada gol marcat, i 150 punts per atrapar la snitch daurada.

Com a norma, damunt de les escombres i un cop començat el partit, no es pot encisar cap jugador, ni usar cap objecte màgic com la vareta, així com també estan prohibides l’ús de qualsevol poció màgica com el “Felix Felicis” també coneguda com “Sort Líquida”, la qual està estrictament prohibida per a qualsevol esdeveniment esportiu i es considera com dopatge per al Quidditch.

Al llibre hi han 4 equips a l’institut de Hogwarts ,son : Griffindor, Ravenclaw, Slitheryn i Hufflepuff.

Al menjador:

Nosaltres vam fer el mateix però no es volava i  la snich daurada era una persona que portava un mocador enganxat al pantalons i l’objectiu dels buscadors era agafar-li. Vam fer els equips de Hogwarts i ens vam repartir un mocador del color de l’equip. També vam penjar uns dibuixos dels escuts dels equips al menjador, els va dibuixar la Laia, la monitora que va fer possible tot això, ja que ella va llegir tots els llibres de Harry Potter, i uns quant alumnes seus també i van tenir aquesta fantàstica idea.

Va guanyar Ravenclaw.

SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNGSAMSUNGquidish2014-04-07_14-01-58_507

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*